Hrvatski / English / Русский

Dobrodošli u PAR LUX!

Par Lux d.o.o. je privatna tvrtka specijalizirana za poslove u farmaciji, naftnoj, petrokemijskoj i kemijskoj industriji. Osnovana 2001. u Zagrebu, tvrtka nudi već gotove sustave po principu „turn-key“. Kontinuiranim istrazivanjem tržišta, primjenom usvojenih znanja i dodatnim obukama zaposlenika tvrtka Par Lux d.o.o. pristupa osvajanju novih regionalnih tržišta.

Društveno odgovorno poslovanje

Pozitivno djelovanje naše tvrtke u društvu i prema društvu temeljna je praksa društveno odgovornog poslovanja. Ono obuhvaća sve odnose koje naša tvrtka stvara kroz svoju djelatnost, brigu o svojim djelatnicima, kao i donacije i potporu neprofitnim organizacijama, djeci i invalidima.

U suvremenom poslovnom svijetu društveno odgovorno poslovanje temelj je jedinog prihvatljivog i ispravnog odnosa povezanosti tvrtke i društva u kojemu tvrtka djeluje.

Osnove poslovnog ponašanja

Od samog osnutka, tvrtka PAR LUX d.o.o. posvećena je ciljevima potpune transparentnosti u poslovanju, s apsolutnim netoleriranjem korupcije. Želimo biti prihvaćeni kao pouzdan, uvažavan i poželjan partner, koji zadovoljava potrebe i štiti interese svojih partnera kroz izvrsne odnose s njima. Uvjereni smo da samo ovakvo ponašanje i pristup poslovanju osiguravaju ostvarenje naših ciljeva, a to su daljnji razvoj i dobro poslovanje naše tvrtke te uspješno ostvarenje ciljeva i realizacija projekata naših partnera. Time pridonosimo stvaranju zdrave klime u gospodarskom životu i društvenoj zajednici u cjelini.

Par Lux d.o.o.

Društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge
Sjedište Duga ulica 2, 10412 Donja Lomnica, Hrvatska
Nadležni sud Trgovački sud u Zagrebu
Matični broj subjekta 080454661
Temeljni kapital 5.145.000,00 kuna, uplaćeno u cijelosti
Član uprave Tomislav Eder
Transakcijski račun HR9624070001100045643 (OTP d.d. Zagreb)
Osobni identifikacijski broj 50283086577